Följ med till Italiens vindistrikt

15–19 oktober 2017. Följ med Reseklubben på en unik resa till berömda italienska vinregioner som Valpolicella, Soave och Franciacorta. Resans ciceron är vinjournalisten Gunilla Hultgren Karell, som sedan flera år medverkar i SVT:s Gomorron Sverige med mat- och vintips.

Vi bor på ett komfortabelt hotell i den vackra staden Desenzano del Garda, vars historia sträcker sig ända tillbaka till romartiden. Staden har ett strategiskt läge vid Gardasjöns södra strand. Härifrån beger vi oss på utfärder till utvalda vingårdar och gör inte mindre än sex vinprovningar. Bland annat får du pröva ett av Italiens främsta mousserande viner i Franciacorta och självklart Valpolicellas berömda Amarone.

Dessutom ingår en guidad tur i Romeos och Julias romantiska stad Verona, med sina vackra piazzor, den välbevarade romerska arenan och Julias berömda balkong.

RESFAKTA
TID:
15–19 oktober 2017.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 12 995 kronor. Icke-prenumeranter 13 995 kronor. Enkelrumstillägg 1 200 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Grand Tours, tel. 08-24 15 25.
I PRISET INGÅR: Flyg Stockholm-Milano t/r, transfer t/r, övriga transporter, del i dubbelrum fyra nätter på 4-stjärnigt hotell med frukost, 2 luncher på vingårdar, gemensam middag onsdag, besök och vinprovningar i Franciacorta, Soave, Custoza, Bardolino, Lugana och Valpolicella, guidad tur i Verona, lokal engelsktalande guide, vinciceron Gunilla Hultgren Karell.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar