Vi:s Fotobåt

Den 26 november är det premiär för en helt ny kryssning – nu ger vi oss tillsammans in i fotografiets magiska värld!

Som konstgenre har ju fotografiet tagit en allt tydligare position, men även som skildring av våra liv (genom våra mobiler och via sociala medier). Missa inte ett dygn ute till havs med intressanta föredrag, roliga workshops, god mat och mingel med fotograferna. Resan går till Åbo tur och retur.

ANNA CLARÉN

Hennes utlämnande dagboks-dokumentation har kallats nyskapande. Nu berättar Clarén – utbildningsansvarig vid Nordens Fotoskola – om den tredje och avslutande delen i trilogin som inleddes med prisbelönta Holding.

MATTIAS KLUM

Lyssna även till naturfotografiets okrönte konung vars konstnärliga fotografier har gjort honom framgångsrik inte bara i dokumentärens värld utan även i konstvärldens.

PER LINDSTRÖM

Professorn i bildjournalistik berättar om bilden som tidsspegel. Så gick det till när vi vände kameran – mot oss själva.

ELISABETH OHLSON WALLIN

Har sedan utställningen Ecce Homo 1998 skärskådat samhällets brister och orättvisor i sina konstnärliga och satiriska verk – och fortsatt att kämpa för en bättre värld.

PAUL HANSEN

Åtta gånger har han utsetts till Årets Fotograf i Sverige – och en gång till världens bästa pressfotograf. Hur går det till när han dokumenterar oförglömliga ögonblick i Syrien, Kongo, Haiti, Ukraina, Palestina och Gävle?

PER BROMAN

Hur påverkas vi av att de flesta ständigt bär omkring på en kamera i sin telefon, och vad händer när berättelsen om våra liv allt oftare tar sig visuella uttryck? Per Broman grundade Fotografiska som nu etablerar sig i New York och London.

vi-fotobaten-2017-ws-splashTHRON ULLBERG

Tidningen Vi:s husfotograf som har porträtterat Sara Danius i en klänning av boksidor och Ernst Billgren som kramar ett rådjur. Här lär han ut knepen bakom sina magiska bilder.

JENNY HAMMAR

Ett nygift par, en solnedgång, en nyfödd bebis, en vacker maträtt. Jenny Hammar är mästare på Instagramstunder. Hon lär dig att fånga skönheten i vardagen och i fest.

GÖRAN SEGEHOLM

En av Sveriges mest framstående fotolärare och författare till fyra böcker om fotografi berättar om genvägen till prisvinnande bilder.

BOKA NU!
BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33, mer information på Tallink Siljas webbplats.
PRIS: Från 1 895 kr/person del i E4-hytt.
RABATT: Som prenumerant får du 200 kr i rabatt. Uppge bokningskod ”fotorabatt” och ditt niosiffriga prenumerantnummer (som finns på din faktura samt på baksidan av din tidning).

I PAKETET INGÅR: Föredrag, workshops, boende, buffémiddag inkl. dryck (vin, öl eller vatten), piccoloflaska, frukost och fika. Annat middagsalternativ kan bokas.

Resan går till Åbo tur och retur och turen tar 23 timmar.

 

I samarbete med:

Med reservation för ändringar.

Du kanske också gillar