Italien med Bo Hagström

FULLBOKAD. 3–9 oktober. I oktober när sensommarvärmen fortfarande hänger kvar över Medelhavet gör Reseklubben en resa i matens tecken till Italiens klack, Apulien. Ciceron är Bo Hagström.

Bo Hagström, som kanske är mest känd för sin tv-serie Solens mat där han reste runt i Italien och utforskade det lokala köket. På den här resan tar han oss bortom de breda allfarsvägarna och visar oss byarna och restaurangerna som tillhör hans personliga favoriter.

Vi utgår från barockstaden Lecce och den gamla hamnstaden Bari, varifrån vi gör utflykter till bland annat de unika trullihusen i Alberobello, den vita staden Otranto och charmiga småstäder på Salentohalvön.

Vi besöker också lokala marknader och provar vin hos en av Apuliens mest prestigefyllda vinproducenter på den här innehållsrika resan.

RESEFAKTA
TID:
3-9 oktober 2017.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 23 200 kronor. Icke-prenumeranter: 24 700 kronor. Enkelrumstillägg: 4 250 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Ansgar Resor, 031-17 36 90, info@ansgar.se.
I PRISET INGÅR: Flyg Stockholm/ Köpenhamn–Bari t/r, flygskatt, transfer och bussresor enligt programmet, del i dubbel- rum med frukostbuffet, det gemensamma specialprogrammet 6 måltider med måltidsdryck, 2 vinprovningar, lokalguider i Lecce, Otranto och Bari, Italienspecialisten Ulla Bovin Rugolo som svensk färdledare, ciceron Bo Hagström.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar