Italiens klack med Bo Hagström

1–7 maj 2018. I början maj när våren vid Medelhavet är som skönast gör Reseklubben resa i matens tecken till Italiens klack, Apulien. Ciceron är Bo Hagström, som kanske är mest känd för sin tv-serie Solens mat där han reste runt i Italien och utforskade det lokala köket.

På den här resan tar han oss bortom de breda allfarsvägarna och visar oss byarna och restaurangerna som tillhör hans personliga favoriter.

Vi utgår från barockstaden Lecce och den gamla hamnstaden Bari, varifrån vi gör utflykter till bland annat de unika trullihusen i Alberobello, den vita staden Otranto och charmiga småstäder på Salentohalvön.

Vi besöker också lokala marknader och provar vin hos en av Apuliens mest prestigefyllda vinproducenter på den här innehållsrika resan.

RESEKLUBBEN
TID:
1–7 maj 2018.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 25 400 kronor. Icke-prenumeranter: 26 900 kronor. Enkelrumstillägg: 4 500 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Ansgar Resor, tel. 031-17 36 90, info@ansgar.se.
I PRISET INGÅR: Flyg Stockholm– Bari t/r eller Göteborg-Bari t/r, transfer och bussresor enligt programmet, del i dubbelrum med frukostbuffet, det gemensamma specialprogrammet sex måltider med måltidsdryck. två vinprovningar, lokalguider i Lecce, Otranto och Bari, Ulla Bovin Rugolo som färdledare Italienspecialisten och ciceron Bo Hagström.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar