Kroatiens trädgårdar med Gunnel Carlson

21–28 oktober. Följ med Reseklubben till det frodiga landskapet Dalmatien i gästvänliga Kroatien. Tillsammans med vår ciceron Gunnel Carlson reser vi i skördetid och upplever områdets flora och kultur, samt förstås den goda maten och drycken.

Vi bor bekvämt i den mysiga småstaden Makarska, som ligger nedanför Biokovomassivet alldeles vid det kristallklara Adriatiska havet.

Under veckan gör vi trevliga utfärder till flera av regionens smultronställen med fokus på det gröna Kroatiens fauna, med vackra utbredda nationalparker. Vi får även guidade besök i de praktfulla historiska städerna Split och Dubrovnik.

Vår ciceron Gunnel Carlson är Sveriges främsta trädgårdsjournalist som guidar i välbevarade botaniska trädgårdar.

RESEFAKTA
TID:
21-28 oktober 2017.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 15 995 kronor. Icke-prenumeranter: 16 995 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Grand Tours, tel. 08-24 15 25.
I PRISET INGÅR: FlygStockholm– Split t/r (Köpenhamn på förfrågan), transfer till hotellet t/r, del i enrumslägenhet på Hotel Park 7 nätter, halvpension med frukost och middag, två luncher, utflykter och entréer enligt program, lokalguider, Grand Tours färdledare, Grand Tours ciceron Gunnel Carlson.

GunnelCarlsonGunnel Carlson trädgårdsjournalist och författare, bland annat känd från tv-programmet Gokväll på SVT. Hon har gett ut boken ”Min gröna passion”, där hon delar med sig av sina trädgårdskunskaper.

Läs hela programmet här.

Du kanske också gillar