Kulturmöten i Finland

11-14 oktober 2018. Följ med Reseklubben på en kulturresa till Finland med författaren och litteraturvetaren Agneta Rahikainen som ciceron. Agneta tar oss med på en litterär vandring genom Helsingfors, där vi bland annat besöker stadens nya konstcentrum, Amos Rex, och ser Tove Janssons vackra fresker på Helsingfors konstmuseum.

På Svenska litteratursällskapet träffar vi författaren och littera- turvetaren Ebba Witt Brattström som berättar om sin bok #Ärjagintemänniska: Historiens metoovrål, som kommer ut i höst.

Vi besöker också vackra Borgå där författaren Ulla-Lena Lundberg tar emot oss i Diktarhemmet. Ulla-Lena, som fick Tidningen Vi:s litteraturpris 2001, läser ur och berättar om sitt författarskap. Vi får också uppleva Johan Ludvig och Fredrika Runebergs författarhem.

RESEFAKTA 4 DAGAR
TID:
11-14 oktober 2018.
PRIS FÖR PRENUMERANTER: 7 450 kronor. Icke-prenumeranter: 8 150 kronor. Tillägg för enkelhytt och enkelrum, 850 kronor.
INFO OCH ANMÄLAN: Mejt resor, info@.mejtresor.se, 0704-220174, www.mejtresor.se.
I PRISET INGÅR: Del i A2 fönsterhytt och del i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell, kaffebuffé på utresan, trerätters middag med två glas vin, kaffe och avec på utresan och smörgåsbord med vin/öl på hemresan, specialfrukost på ut- och hemresa, i, en lunch, en förmiddagskaffe, samtliga transporter enligt program, signerat exemplar av Ulla-Lena Lundbergs Sibirien.

Du kanske också gillar