Vi:s Litteraturbåt 2019

I 20 år har Litteraturbåten förgyllt Östersjön med Nordens roligaste, smartaste och mest intressanta samtal.

Den 20 och 21 mars nästa år är det dags för ännu ett magiskt litteraturdygn. Ta med din vän, din mamma, din dotter eller son, din bokklubb eller åk på egen hand. Vi lovar att du får ett oförglömligt dygn!

LARS LERIN

En av Sveriges mest älskade konstnärer och författare gör efterlängtad återkomst på vår båt. Med sig har han bland annat det gripande praktverket Råskinn.

JONAS HASSEN KHEMIRI

Möt en av sin generations främsta författare för ett samtal om familjehemligheter, föräldraskap och kärlek — och den nya boken Pappaklausulen.

JENNY JÄGERFELD

När författaren och psykologen Jenny Jägerfeld debuterar på vår båt tar hon med sig sin hyllade ungdomsbok Comedy Queen och sin första vuxenroman Blixtra, spraka, blända!

THEODOR KALLIFATIDES

Han har sagt att han skrivit sin sista bok. Men på Litteraturbåten avslöjar Theodor Kallifatides varför det ändå blev en till roman, Slaget om Troja.

STINA WOLLTER

Den bokaktuella konstnären och kroppsaktivisten Stina Wollter om normer, kroppsideal, konst och kultur – och varför hon inte har något annat val än att vara sig själv.

BO SUNDSTRÖM

Sjunger för oss på kvällen!

litteraturbat-boka-har

BOKA NU!
BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33 eller boka på Tallink Siljas webbplats.
PRIS: Från 1 895 kr/person del i E4-hytt.
RABATT: Som prenumerant får du 200 kronor i rabatt. Uppge bokningskod ”VI RABATT” och ditt niosiffriga prenumerant-nummer (som finns på din faktura samt på baksidan av din tidning).

I PAKETET INGÅR: Föredrag, boende, buffémiddag inkl. dryck (vin, öl eller vatten), en piccoloflaska mousserande vin, frukost, fika och underhållning med Bo Sundström. Annat middagsalternativ kan bokas.

Resan går till Åbo tur och retur.

 

Här ett smakprov från 2017 års båt

Nästa år är det 20 årsjubileum och vi kommer fira!

Du kanske också gillar