Följ med Tidningen Vi till New York.

Följ med oss till New York

Häng med oss till New York där vi lovar att ta dig till platser du inte får tillträde till på egen hand och träffar människor som öppnar dörren bara för oss.

I staden som aldrig sover får du träffa journalisten som har följt Donald Trump i 15 år, författaren som har följt spåren av de 1,2 miljoner svenskar som utvandrade till Amerika, svenskättlingen som berättar om smålänningen Jonas Bronck som gav namn åt New York-stadsdelen Bronx, konstnären som har sin ateljé i finansvärldens centrum Wall Street.

Utöver programmet skräddarsyr vi utifrån dina intressen tips på vad just du kan se och uppleva. Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av dina dagar i New York, oavsett om du är här för första eller elfte gången.

Vi som tar hand om dig före och under resan har bott i New York och längtar alltid efter att återvända, för vi älskar den här stan.

RESFAKTA

NÄR:

17–23 oktober 2018.

PRIS:

23 995 kr för prenumeranter 24 995 kr för övriga.

ALLT DETTA INGÅR I PRISET:

  • Direktflyg från Stockholm till New York t/r med SAS. Flygtillägg från Köpenhamn/Göteborg.
  • Del i dubbelrum på Embassy Suites 5 nätter inkl frukost. • Gemensam middag sista kvällen.
  • Hur fungerar FN, egentligen? Vi möter en representant från den svenska FN-delegationen som berättar om Sveriges arbete och om utmaningarna då 193 medlemsländer ska samsas.
  • Vi träffar den Augustprisnominerade författaren Lennart Pehrson som har skrivit en hyllad trilogi om utvandringen till Amerika. För oss berättar han om vad som mötte svenskarna som anlände till New York och möttes av Frihetsgudinnan.
  • Vi besöker konstnären Mats Pehrson i hans ateljé i finansvärldens centrum Wall Street.
  • Journalisten och författaren Martin Gelin – i vår aktuell med en nyutgåva av Den amerikanska högern – berättar om Trumps USA.
  • Vi besöker stadsdelen Bronx där Brian G Andersson berättar om stadsdelens förvandling.

BOKA:

Swanson’s Travel, tel: 0479–144 70 eller info@swansons.se

FÖR MER INFORMATION OM RESAN KONTAKTA:

Lena Thelenius, 010 744 24 24 Vi Media.
Swanson’s Travel, tel: 0479–144 70 eller info@swansons.se.

 

Pris och villkorstext New Yorkresan

Med reservation för ändringar.

Du kanske också gillar